Koeltechnieken

Ons gamma bestaat uit een reeks kwalitatieve lucht-luchtwarmtepompen of AircoHeaters die kunnen verwarmen én koelen. Dankzij het Invertersysteem wordt het vermogen continu bijgeregeld waardoor het elektriciteitsverbruik tot maar liefst 50% vermindert!
AircoHeaters leveren een rendement van 3,61 tot 4,47 COP (Coefficient Of Performance). Een minimaal verbruik dus & minder CO²-uitstoot. We bieden steeds toestellen aan met het A of A+ label. Ook zijn deze toestellen gekenemerkt met het Ecoverter label omdat ze perfect geschikt zijn voor energiezuinig koelen van technische lokalen. Met de Ecoverter kan het energieverbruik voor de koeling met 45% tot 70% verlagen.

Residentieel

Een airco is cruciaal voor een aangenaam wooncomfort. Geniet je ook van de ideale huiskamertemperatuur? Niet te warm, niet te koud. Zowel overdag, ’s avonds en ’s nachts? Dan is de juiste installatie écht iets voor u.

Kantoorgebouwen of Industrie

Klimaatbeheersing zodat de prestaties van uw medewerkers stijgen? Blijven uw klanten weg door een te warme of te koude temperatuur? Ook dit kunnen we vergemakkelijken. Zo dragen wij ook bij aan de sfeer in uw bedrijf!

Wij laten u nooit in de steek

Door onze ruime ervaring plaatsen, onderhouden en repareren wij uw systemen met de nodige expertise. Mocht er een storing in uw systeem optreden, contacteer ons dan en wij komen zo snel mogelijk. Vanzelfsprekend hebben wij ruime ervaring in het plaatsen, onderhouden én repareren van airconditioners, koelapparatuur en klimaatbeheersing systemen. Mocht er onverhoopt een storing in uw warmtepomp optreden, komen wij zo snel mogelijk ter plaatse om deze te verhelpen.