Volg ons :

ideecool

Warmtepomp & -boilers

Duurzaam klimaat

Energiezuinig en duurzaam verwarmen, dan denk je al jaren niet aan een traditionele verwarmingsinstallatie. Door gebruik te maken van natuurlijke elementen verwarm je op een budgetvriendelijke en duurzame manier. 

Een warmtepomp verwarmt een ruimte en kan eventueel ook voor sanitair warm water zorgen. Een traditionele warmtepompboiler zorgt hoofdzakelijk voor sanitair warm water. Daikin heeft een systeem ontwikkeld waardoor je slechts één systeem nodig hebt voor warm water en airconditioning: Vraag meer info over de Daikin Multi+.

Warmtepomp

Duurzaam verwarmen

De voornaamste en meest gebruikte toepassing van een warmtepomp is het verwarmen van de woning. Een warmtepomp kan echter ook gebruikt worden als afkoelingssysteem of de woning voorzien van sanitair warm water.

We geven je steeds advies over welke warmtepomp en aircoheater het best aansluit bij de noden van de woning.

 

Warmteboilers

Water opwarmen

De warmtepompboiler gebruikt de buitenlucht en zet deze om in warm water. In tegenstelling tot een warmtepomp zet de warmtepompboiler lucht niet om tot verwarming. Deze levert enkel sanitair warm water. Op zoek naar een warmtepompboiler die zowel kan verwarmen als airconditioning en sanitair warm water kan leveren? Ook hiervoor hebben we praktische oplossingen.

Partners

Waarom kiezen voor ideecool?​

ideecool is de betrouwbare partner voor professionele en particuliere projecten in Limburg en Vlaams-Brabant. Door onze jarenlange ervaring bieden we een ruim aanbod aan.